De Muziekcirkel

Vioolles in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist, Doorn

Vioolles in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist en Doorn: Elfriede Kooreman. Bevoegd viool lerares, docente.

Elfriede is gediplomeerd docent en uitvoerend musicus viool. Al tijdens haar studie werd zij gevraagd om aan de muziekschool in Oisterwijk les te geven. Daar heeft zij acht jaar veel ervaring opgedaan in het geven van individuele lessen en groepslessen. Naast het lesgeven remplaceerde zij o.a. in het Brabants Orkest en Concerto Rotterdam. Als vioolpedagoge geeft zij nu 20 jaar vioolles in Driebergen. Daarnaast is zij een enthousiaste kamermusicus en speelt zij in verschillende (begeleidings)-orkesten.

Individuele lessen: Voor iedereen vanaf 5 jaar van beginner tot (ver)-gevorderde. De individuele lessen zijn wekelijks 30, 45 of 60 min, afhankelijk van talent en inzet.

Groepslessen:

Voor kleuters van 5/6 jaar: De ‘Snuffelcursus Mini Viool’, 10 lessen om de viool te proberen.

Basisschoolleerlingen krijgen naast hun individuele les groepslessen ter voorbereiding van een ‘Verhaal-uitvoering’.

Middelbare scholieren krijgen techniek workshops en spelen in een strijkorkest ‘The Christmas Fiddlers’. In de Kersttijd geven zij olv Elfriede concerten in verzorgingshuizen. Jaarlijks is er een strijkersdag voor alle leerlingen en hun strijkende familieleden.

www.vioolleselfriede.nl

info@vioolleselfriede.nl

Vioolles in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist, Doorn, Odijk, Austerlitz, Maarn. Elfriede Kooreman is een bevoegde viool leraar, docent