De Muziekcirkel

Muziekschool in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist, Doorn

Wie zijn wij?

Wie op zoek is naar muziekles in Driebergen, vindt hier het aanbod van alle instrumenten bij elkaar, inclusief muzikale oriëntatie voor de jongsten, jeugdorkest, podiumpresentatie en zang.

De Muziekcirkel is een netwerk van gedreven docenten die in 2001 besloten een vereniging op te richten ter bevordering van professioneel muziekonderwijs in Driebergen. Collegiale docenten die ideeën op hun vakgebied uitwisselen en elkaar inspireren en stimuleren om zodoende het muziekonderricht optimaal en bij de tijd te houden. We werken samen door muziek te maken op o.a. markten, de jaarlijkse muziekparade en organiseren evenementen, zoals het Muziekconcours Driebergen. Leerlingen kunnen voorspelen op de gezamenlijke cirkelconcerten.

Iedere docent is zelfstandig ondernemer en heeft een eigen lesruimte. Hierdoor heeft iedere docent de vrijheid om de lestijden en invulling af te stemmen op de behoefte van de leerling. Het is altijd mogelijk een proefles bij een leraar nemen, zodat je de leraar vindt die goed bij je past.

Aan de muziekcirkel zijn uitsluitend docenten met een conservatoriumdiploma verbonden.

De Muziekcirkel Driebergen is inmiddels een begrip dat staat voor een kring van ervaren gediplomeerde docenten waarbij kwaliteit, individuele begeleiding en muzikale ontwikkeling voorop staan.