De Muziekcirckel

Muziekonderwijs in Driebergen

Muziekcirkel Driebergen organiseert naast voorspeelavonden en kinderconcerten twee belangrijke grote evenementen per jaar. Klik op het evenement om meer te weten te komen. Kijk voor onze andere activiteiten in de agenda.

Kinderconcert op zaterdag 14 september 15.00 uur.

Docenten van de Muziekcirkel Driebergen vertellen en spelen het muzikale verhaal van Peer Gynt. Dit is voor kinderen vanaf 6 jaar (jongere kinderen mogen mee).

De Noorse componist Grieg is wereldberoemd geworden met deze muziek. Het verhaal en de plekken waar Peer Gynt terecht komt, zijn duidelijk te horen in de muziek. Ook hoor je veel elementen uit de Noorse volksmuziek verweven door het stuk.

Na de voorstelling zal er een instrumentenmarkt zijn waarbij de kinderen de verschillende instrumenten kunnen uitproberen en waar de docenten erover kunnen vertellen.

Locatie van deze muziekvoorstelling is Buitenplaats Broekbergen, Kloosterlaantje 1 in Driebergen, zijstraat van de Engweg. Kom bij voorkeur met de fiets omdat er niet veel parkeerruimte is. Als het een frisse dag is, zorg dan voor warme kleding want er is geen verwarming.

Broekbergen is al vanaf 13.00 uur geopend. Kinderen kunnen onder begeleiding de klokkentoren beklimmen en de klok luiden

31 januari & 1 februari 2020 (o.v.b.)