De Muziekcirckel

Muziekonderwijs in Driebergen

Muziekcirkel Driebergen organiseert naast voorspeelavonden en kinderconcerten twee belangrijke grote evenementen per jaar. Klik op het evenement om meer te weten te komen. Kijk voor onze andere activiteiten in de agenda.

Kinderconcert zaterdag 12 september 14.00 uur in theater Maitland (landgoed De Horst)

Docenten van de Muziekcirkel Driebergen vertellen en spelen het muzikale sprookje van Hans en Grietje met een strijkkwartet, blazers, verteller en spelers. Dit is voor kinderen vanaf 6 jaar (jongere kinderen mogen mee) en gratis toegankelijk voor iedereen.

Na de voorstelling zal er een instrumentenmarkt zijn waarbij de kinderen de verschillende instrumenten kunnen uitproberen en vragen aan de docenten kunnen stellen. Graag ook hier de gepaste afstand van 1,5 meter in acht nemen.

Locatie van deze muziekvoorstelling is theater Maitland op landgoed De Horst. Dit is te bereiken via de ingang aan de Horstlaan 1.

Let op: we vragen u voor het Kinderconcert (zoals alle concerten van het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug) vooraf te reserveren via www.muziekfestival-uh.nl

Voor het welzijn van bezoekers, musici en medewerkers hanteren we de veiligheidsmaatregelen vanuit de rijksoverheid en het RIVM. Volg ter plekke de aangegeven gedragsregels op en de aanwijzingen van de medewerkers van theater Maitland.

Meer informatie over het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug tijdens de Open Monumentendagen Driebergen-Rijsenburg:

www.muziekfestival-uh.nl

31 januari & 1 februari 2020 (o.v.b.)