Harples in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist en Doorn: Kerstin Scholten. Bevoegd harp-docent. 

Wil je leren harpspelen en ontdekken hoe fijn het is om zelf muziek te maken op dit mooie instrument?

Misschien denk je direct aan Keltische muziek, maar er is veel meer: klassiek, popliedjes, filmmuziek, Zuid-Amerikaans. Het repertoire voor harp is groot en er wordt steeds weer nieuwe muziek  geschreven.

Kerstin is gediplomeerd harpdocent met veel ervaring, ze heeft jarenlang lesgegeven op de muziekscholen van Heemskerk, Uitgeest en Beverwijk.

Momenteel geeft Kerstin harples in Driebergen bij de Muziekcirkel en in Zeist op zowel pedaalharp als kleine hakenharp. Beginnende leerlingen, maar ook gevorderden kunnen bij haar terecht. 

De meeste leerlingen beginnen op een kleine harp. Je kunt een harpje huren en Kerstin helpt bij het uitzoeken van een (huur)harp.

Speciaal voor volwassenen is er de introductiecursus. van 12 lessen. Voor al die mensen die ' altijd al harp wilden spelen'  en daar nu eindelijk tijd of gelegenheid voor hebben. In drie maanden kunt u erachter komen of het harpspelen een mooie hobby gaat worden.

Neem contact op via kerstin.scholten@xs4all.nl of stuur een appje naar 06-12830189 voor meer informatie en een gratis proefles. Voor website www.kerstinscholten.nl