De Muziekcirkel

Pianoles in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist en Doorn

Pianoles in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist en Doorn: Nobuko Takahashi. Bevoegd piano lerares, docente.

Pianoles Nobuko Takahashi Driebergen Heuvelrug

Nobuko Takahashi is afgestudeerd op het Osaka Conservatorium. Daarna heeft zij zich specifiek gericht op haar pianocarrière op de Chopin Academy in Warsaw. In Utrecht heeft zij les gehad van o.a. Herman Uhlhorn en Ton Hartsuiker en haar uitvoerend-musicusdiploma behaald. Naast het geven van optredens in binnen- en buitenland (o.a. Frankrijk, Tsjechië en Japan) is Nobuko werkzaam als muziekdocente aan de Stichting Japanse School van Amsterdam en begeleidt zij het Haarlemse Oratoriumkoor Kennemerland.

Sinds 2008 heeft Nobuko haar lespraktijk verplaatst van Utrecht naar Driebergen. Zij geeft pianoles aan kinderen en volwassenen op alle niveaus. Tijdens haar lessen wordt theorie gecombineerd met het ontwikkelen van gevoel voor harmonie en ritme. Nobuko’s specialisatie is klassieke muziek, maar zij staat ook open voor andere muziekstijlen. Wekelijkse lessen variëren tussen de 30 en 60 minuten, maar het is ook mogelijk om losse lessen te volgen.

Voor info en/of een afspraak is Nobuko te bereiken via: 06-12130378

Pianoles in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist, Doorn, Odijk, Austerlitz, Maarn. Nobuko Takahashi is een bevoegde piano leraar, docent