De Muziekcirkel

Pianoles in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist en Doorn

Anne Zweers, voor pianoles in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist en Doorn. Bevoegd piano lerares, docente.

Pianoles Anne Zweers Driebergen Heuvelrug

Anne Zweers is een gedreven en betrokken pianodocente. Het doorgeven van liefde voor muziek en het plezier ervaren bij het pianospelen staan bij haar voorop. Anne is afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium. Daar studeerde zij piano bij Herman Uhlhorn. Zij geeft pianoles op alle niveaus aan volwassenen en kinderen, op individuele basis en in groepsverband.

De lestijd varieert van 30 tot 60 minuten. Vanaf het eerste begin is er aandacht voor ontwikkeling van basisvaardigheden en voor het op gehoor naspelen van een melodie. Je maakt kennis met een breed scala aan repertoire: van Bach tot popsongs van nu. In overleg wordt gezocht naar stukken die goed bij je passen. Er wordt rekening gehouden met je persoonlijke muzikale smaak omdat je het beste leert van muziek die inspireert.

Ieder jaar is er minimaal één openbare uitvoering. Er vindt dan naast piano-solo en quatre-mains, ook samenspel met andere instrumentalisten plaats.

Iedereen die wil kan deelnemen aan de landelijke EPTA graadexamens.

Informatie: 0343-538612 / annezweers@gmail.com

Pianoles in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist, Doorn, Odijk, Austerlitz, Maarn. Anne Zweers is een bevoegde piano leraar, docent