De Muziekcirkel

Celloles in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist en Doorn

Celloles in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist en Doorn: Elisabeth Schijns. Bevoegd cello lerares, docente.

Wil je graag cello leren spelen of het weer oppakken?

Ik help je graag op weg.

Mijn cellolessen zijn er voor kinderen vanaf 4 jaar, jongeren en volwassenen, van beginners tot gevorderden. Iedereen is welkom. Middels verschillende erkende lesmethodes werken we samen naar jouw doel.

Een-op-een of samen?

Allebei! Je kan ervoor kiezen privé-, duo- (als je met een vriend/vriendin een gedeelde cello-droom hebt) of groepsles bij mij te volgen. Of een combinatie daarvan. Met individueel les leer ik je de juiste techniek en een prachtige klank te maken. Met samenspelen ontwikkel je je oren en ga je merken dat niets leuker is dan met anderen te musiceren.

Haydn of Harry Potter?

De cello leent zich uitstekend voor allerlei soorten muziek: van klassiek tot pop, jazz of een toevallig liedje van de radio. Weet jij al welke muziek jij wil leren of het podium mee op wil? Dan help ik je in de juiste stijl op weg. Of dat nou Beethoven, de Beatles of Disney is. Een beetje van alles onderzoeken kan natuurlijk ook. De liefde voor het instrument en plezier in het spelen staan natuurlijk voorop!

Over de docent: Elisabeth

Op mijn zesde wilde ik niets liever dan cello spelen en herinner me mijn eerste les in Breda nog als de dag van gisteren. Het plezier en de ambitie om beter te worden brachten me op het conservatorium. Bij professor Timora Rosler studeerde ik af als ‘Master of Music’. Uitgeleerd was ik nog niet, dus volgde ik een tweede Master aan het conservatorium van Antwerpen. Om alle cellokennis en technieken maar vooral mijn liefde voor het instrument door te geven, startte ik tijdens mijn studie mijn eigen lespraktijk.

Interesse in een proefles? Stuur me vrijblijvend eens een mailtje.

Contact: elisabethschijns@hotmail.com

Locatie: Vrije School de Vuurvogel te Driebergen