De Muziekcirkel

Accordeonles in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist en Doorn 

Accordeon les in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist en Doorn: Geleijn van der Ham. Bevoegd accordeon-docent.

Accordeonles Geleijn van der Ham Driebergen Doorn Zeist Heuvelrug

Geleijn van der Ham geeft zowel aan kinderen als volwassenen individueel les. 

Het accordeon heeft zijn oorsprong in de volksmuziek maar door technische aanpassingen aan het instrument zijn de muzikale mogelijkheden enorm vergroot. Het is op vele muzikale terreinen toepasbaar: volksmuziek, pop, jazz, chanson, klassiek, etc.

Naast basisvaardigheden en het leren beheersen van het instrument kunnen al deze stijlen in de les aan bod komen. De theorie van de muziek komt aan de orde aan de hand van de te spelen muziek. 

Ook het samenspel komt aan de orde in een samenspelgroep voor volwassenen, het Attaca Ensemble (basisschoolleerlingen) en Acco-Lab (gevorderden vanaf 12 jaar). Er wordt met ensembles projectmatig gewerkt. 

Er kan lesgegeven worden op zowel accordeon met pianoklavier als met knoppen (C-systeem). Voor beginners bestaat de mogelijkheid een instrument te huren. 

Geleijn van der Ham is naast docent ook actief als uitvoerend musicus in verschillende ensembles met Klezmer-, Balkan- en klassieke muziek.

Informatie: 0294-233122

Zangles in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist, Doorn, Odijk, Austerlitz, Maarn. Inge van Keulen is een bevoegde zangleraar, docent