We stellen graag de Masters nader aan u voor:

Gisella Bergman

Gisella Bergman is altvioliste. Na jaren in het Concertgebouw Orkest te hebben gespeeld, keerde zij terug naar haar “kernkwaliteit”: het docentschap. Zij zegde derhalve haar baan in het KCO op om zich volledig te kunnen wijden aan het lesgeven. Zij gaf o.a. les aan de conservatoria van Rotterdam en Den Haag.

Nu, bijna 40 jaar nadat zij haar eerste altviool-lessen gaf, is zij verbonden als hoofdvakdocente aan de Academy of Music and Performing Arts in Tilburg.

Diederik Ornée

Diederik Ornée bespeelt zowel de moderne als de historische klarinet. Hij is freelance musicus bij diverse orkesten in binnen- en buitenland en geeft veel concerten met zijn Rodion Trio en het Apollo ensemble.

Hij won prijzen bij het Nationaal Concours van de SJMN, de Iris-Marquart prijs en de prijs voor beste solist van de DAAD (Deutsche Akademische Austausch Dienst). Om zijn passie voor muziek door te kunnen geven aan anderen, geeft hij privélessen en is hij docent bij de Zomercursus Woudschoten.Daniël van der Hoeven

Daniël van der Hoeven, concertpianist, won prijzen bij diverse concoursen in Frankrijk, in Seattle (USA) en in Duitsland.

In Nederland won hij prijzen bij het Prinses Christina Concours wat leidde tot o.a. een optreden in Carnegie Hall in New York.

Daniël heeft vele optredens in Europa en de VS, niet alleen als solist maar ook als kamermusicus.