De Muziekcirkel

Muziekonderwijs in Driebergen

Zo natuurlijk mogelijk verbinden van muzikaliteit en techniek op de cello vind ik belangrijk. Plezier in muziek maken staat voorop. Wel is een goede basistechniek nodig en daar gaan we aan werken. Ik wil de muzikaliteit van iedere leerling zo goed mogelijk tot uiting brengen.

Ik geef les aan kinderen en volwassenen, beginner en gevorderd. Ensemble lessen zijn ook mogelijk. Verschillende muziekstijlen kunnen aan bod komen. Mijn lesdag in Driebergen is woensdag.

Judith Groen behaalde haar Bachelor of Music bij Timora Rosler te Utrecht, en studeerde daarna verder aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij Justus Grimm. Zij behaalde daar haar Master of Music with Honours.

Judith speelde in de Vlaamse Opera Gent, de Filharmonie Antwerpen en European Orchestra. Op dit moment speelt ze in Mokum Symphony, Concerto Málaga en Symphonica in Rosso.

Ook is ze actief in kamermuziek en treedt regelmatig op met Colour Collective met pianiste Maureen Wong. Zij hebben verschillende voorstellingen gemaakt in combinatie met dans, visual arts en carillon

Website: www.colourcollective.nl

E-mail: judith.groen9@gmail.com