De Muziekcirkel

Harples in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist, Doorn

Harples in Driebergen, Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist en Doorn: Kerstin Scholten. Bevoegd harplerares, docente

Wil je harp leren spelen of een keer proberen?
Of heb je ooit les gehad en wil je het weer oppakken?

Dan kun je nu in Driebergen terecht bij Kerstin Scholten, een enthousiaste docent die haar liefde voor het prachtige instrument graag aan haar leerlingen overbrengt.
Kerstin geeft les aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus op zowel kleine harp als pedaalharp. Je maakt kennis met verschillende soorten muziek op de harp: Keltische volksmuziek, swingende Zuid-Amerikaanse muziek, maar ook klassiek en pop. Samen zoeken we naar jouw favoriete muziek en er is harprepertoire voor iedere voorkeur. In de les is aandacht voor houding, techniek, het leren notenlezen, allemaal met het doel mooie muziek te maken met vooral speelplezier!

Gratis proefles

Over Kerstin
Kerstin Scholten is afgestudeerd bij harpist Edward Witsenburg aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij is werkzaam als orkestharpiste en geeft regelmatig concerten in kamermuziekbezetting met fluit, zang en cello. Zij heeft jarenlang lesgegeven aan de muziekscholen van Heemskerk en Beverwijk. Nu zij in Zeist woont geeft ze les aan huis en in muziekkamers in De Bilt en Driebergen.

Info: 06-12830189, kerstin.scholten@xs4all.nl, www.kerstinscholten.nl